خارج شدن از حالت بیزینس اینستاگرام برای کسانی که میخواهند پیج شخصی داشته باشند، اهمیت زیادی دارد. اگر قبلاً پیج بیزینسی داشته و حالا قصد تبدیل آن به پیج معمولی را دارید، باید نحوه انجام این کار را آموزش ببینید. پیج های بیزینسی امکانات مختلفی را در اختیار افراد قرار میدهند؛ اما امکان خصوصیسازی اطلاعات و پستها را ندارند. اگر میخواهید پیج خود را از حالت بیزینسی خارج کرده و امکان خصوصیسازی داشته باشید، در ادامه با آژانس دیجیتال مارکتینگ همراه باشید تا نحوه کار با اینستاگرام را به صورت کامل یاد بگیرید.
چجوری پیج بیزینس رو قفل (Private) کنم؟
مهمترین عیب پیجهای بیزینسی اینستاگرام عدم قفل کردن آنها به صورت مستقیم است. اگر بخواهید پیج بیزینسی خود را به حالت پرایوت در بیاورید، باید اطلاعات کافی در این زمینه داشته باشید. بهترین راه خروج از حالت بیزینس به روی حالت شخصی و قفل کردن پیج است. به دلیل اینکه پیجهای بیزینسی به دنبال فروش محصولات هستند، اکانتهای بیزینسی قابلیت قفل شدن ندارند.
شما زمانی که پیج خود را شخصیسازی میکنید، شبیه به این است که جلوی درب مغازه قفل زدهاید و از مشتریان خود میخواهید که برای ورود از شما اجازه بگیرند. این روش میتواند روی سوددهی و کسب و کار شما تأثیر بگذارد. اما در برخی مواقع مثل جلوگیری از کپی کردن طرحها یا داشتن مشتریان خاص میتوان با خروج از حالت بیزینس پیج را قفل کرد.
معایب حالت بیزینس پروفایل اینستاگرام چیست؟
حالت بیزینس پروفایل اینستاگرام در کنار مزایای فراوان برای کسب و کارها معایبی نیز به همراه دارد. در برخی مواقع به دلیل تغییرات ایجاد شده در پیج بیزینسی مخاطبان از تبلیغاتی شدن پیج ناراضی بوده و از پروفایل خارج میشوند. اکانتهای بیزینسی بابت تبلیغاتی که انجام میدهند، باید هزینهای به اینستاگرام پرداخت کرده تا اجازه این کار را دریافت کنند. اکانتهای تجاری قابلیت خصوصی شدن یا private اینستا ندارند و عمومی هستند. حسابهای تجاری کمتر وارد شدن به اکسپلور را تجربه میکنند و از این نظر قابل رقابت با اکانتهای شخصی نیستند.
مشکل خارج شدن از حالت بیزینس اینستاگرام
با خارج شدن از حالت بیزینس اینستاگرام، ممکن است مشکلات مختلفی برای شما به وجود بیاید که شامل موارد زیر هستند:
- حذف اطلاعات آماری پیج: اطلاعات مهم در مورد تعامل کاربران با محتوای پیج به طور کامل پاک میشوند. زمانی که اطلاعات موجود در بخش insight حذف شوند، شما هیچ تصوری از کسب و کار و نحوه فعالیت پیج نخواهید داشت و آمار از صفر شروع میشوند.
- پاک شدن اطلاعات داشبورد حرفهای اینستاگرام: داشبوردهای اطلاعاتی درون پیج با خروج از حالت بیزینس حذف شده و این بخش تنها در اختیار پیجهای بیزینسی قرار میگیرد.
- حذف بخش تماس و پیام در واتس اپ: قابلیت اتصال به واتس آپ مختص اکانتهای بیزینسی است و با خارج شدن از اکانت بیزینسی خود به این قابلیت دسترسی نخواهید داشت.
مراحل خارج شدن از حالت بیزینس اینستاگرام
برای تبدیل اکانت بیزینس به اکانت شخصی مراحل زیر را انجام دهید:
- اول وارد اینستاگرام شوید و روی پروفایل خود بزنید.
- روی سه خط سمت راست بالای صفحه بزنید تا وارد بخش تنظیمات اینستاگرام شوید.
- در صفحه تنظیمات گزینه Business tools and controls را انتخاب کنید.
- در صفحه جدید روی Switch account type کلیک کنید.
- بعد از آن گزینه Switch to personal account را انتخاب کرده و آن را تایید نمایید تا مراحل تبدیل اکانت بیزینس به شخصی کامل شود.
پس از انجام مراحل بالا صفحه شما به یک صفحه معمولی تبدیل میشود.
نکاتی درباره تبدیل اکانت بیزینس به شخصی اینستاگرام
بعضی مواقع پس از تبدیل اکانت کسب و کار به شخصی ممکن است مشکلاتی پیش بیاید که بهتر هست قبل از اقدام به ساخت حساب اینستاگرام تجاری از آن آگاه باشید.
شما باید به این نکته توجه کنید که به احتمال زیاد پس از تبدیل اکانت بیزینس به معمولی اینستاگرام، تعداد بازدیدها، لایکها و کامنتها کاهش پیدا میکند. در نتیجه ممکن است صفحه شما و پستهایتان کمتر دیده شوند و تعامل کاربران با پیج شما کاهش یابد. در صورتی که این موارد برای شما اهمیت دارند، قبل از اقدام به تبدیل اکانت بیزینس به شخصی، کلیه موارد را در نظر بگیرید تا آسیبی به پیج شما وارد نشود.