آموزش مراحل اخذ نماد اعتماد – آموزش دریافت اینماد

در کمتر از یک ماه نماد اعتماد وب سایت خود را دریافت کنید و درگاه بانکی رسمی خود را فعال کنید. در این آموزش از گروه طراحی سایت سلام سایت با آموزش گرفتن نماد اعتماد یا همان اینماد با ما همراه باشید.

اخذ نماد اعتماد یا اینماد(Enamad) به آسانی قابل انجام است، با داشتن این نماد کاربران اعتماد بیشتری به وبسایت شما می‌کنند. زیرا تمام اطلاعات کسب و کار شما روی سایت اینماد درج می‌شود که کاربران می‌توانند مشاهده کنند. یکی از لازمه‌های بقا برای وبسایت‌های فروشگاهی داشتن یک نماد اعتماد است که از فیشینگ و کلاهبرداری جلوگیری می‌کند. این نماد سه سطح مختلف است که در زیر به آن اشاره می‌کنیم:

  • نماد موقت
  • نماد یک ستاره
  • نماد دو ستاره

نماد اعتماد الکترونیکی که با Enamad نیز آن را می‌شناسند، نشانه‌ای از طرف مرکز توسعه تجارت الکترونیکی وابسته به وزارت صنعت، معدن و تجارت ایران است و تنها به سایت‌های تجاری و فروشگاه‌های اینترنتی معتبر داده می‌شود. پس از ثبت نام در این سایت و تایید صلاحیت وب‌سایت شما، یک برچسب دیجیتالی در صفحه ایجاد می‌شود که کاربران با کلیک بر روی آن می‌توانند به اطلاعاتی در رابطه با کسب و کار اینترنتی دست پیدا کنند. از این اطلاعات می‌توان به شماره تماس، آدرس شرکت، ایمیل و تاریخ اعتبار اینماد اشاره کرد. توجه به این نکته حائز اهمیت است که زمانی که بر روی این تصویر کلیک می‌کنید، باید وارد سایت شوید و به بیان دیگر این تصویر لینک‌دار باشد زیرا برخی از سایت‌های کلاهبردار تنها از عکس اینماد در سایت خود بدون این که دارای لینک باشد استفاده می‌کنند تا کاربران را گول بزنند. خوب است بدانید که اعتبار نماد اینماد از اوایل سال 1398 از یک سال به دو سال افزایش پیدا کرده است.

نماد اعتماد الکترونیکی دارای چه انواعی است؟

نماد اعتماد الکترونیکی دارای سه سطح مختلف است که بر اساس کیفیت و امنیت سایت تقسیم‌بندی می‌شوند. این سه سطح عبارتند از:

نماد موقت: به سایت‌های تازه تاسیسی که دارای حداقل معیارهای دریافت اینماد هستند، نماد موقت داده می‌شود.

نماد یک ستاره: در صورتی که سایت مذکور مجموعه‌ای از معیارهای دریافت اینماد را داشته باشد، نماد یک ستاره از طرف این سازمان به آن داده می‌شود.

نماد دو ستاره: برای دریافت نماد دو ستاره لازم است همان شرایط دریافت نماد یک ستاره را داشته باشید؛ با این تفاوت که سایت شما باید دارای گواهینامه اس اس ال نیز باشد. گفتنی است از اعتبار گواهینامه اس اس ال حداقل باید 6 ماه باقی مانده باشد تا این نماد به سایت شما تعلق گیرد.

چه شرایطی برای دریافت نماد اعتماد الکترونیک لازم است؟

  • در وهله اول سایت شما باید سایتی برای فروش محصولات و یا خدمات به صورت آنلاین باشد تا بتواند اینماد دریافت کند.
  • در رابطه با هر محصول و یا خدمت باید مشخصات آن به علاوه قیمت به صورت کامل و واضح گفته شده باشد و همچنین سایت قبل از این که خرید کاربر را نهایی کند، پیش فاکتوری را به خریدار نشان دهد.
  • درخواست کننده باید حداقل 18 سال سن داشته باشد و در صورتی که آقا باشد، باید کارت پایان خدمت و یا گواهی اشتغال به تحصیل خود را ارائه دهد.
  • صاحب دامنه سایت باید درخواست دریافت اینماد را بدهد و در صورتی که درخواست کننده شخصی حقوقی است، لازم است این درخواست از طرف یکی از اعضای هیئت مدیره داده شود.
  • صلاحیت فرد درخواست دهنده باید توسط پلیس نظارت بر اماکن عمومی ناجا تایید شود.

چه مدارکی برای دریافت نماد اعتماد الکترونیک لازم است؟

اشخاص حقیقی و حقوقی باید مدارک زیر را برای دریافت اینماد به همراه داشته باشند:

مدارک لازم جهت درخواست دریافت اینماد برای اشخاص حقیقی:

  • تعهدنامه شخصیت حقیقی
  • تصویر مجوز فعالیت، در صورتی که این مجوز کسب شده است را در دست داشته باشد.

مدارک لازم جهت درخواست دریافت اینماد برای اشخاص حقوقی:

  • تصویر اصل اساسنامه
  • تصویر آگهی روزنامه رسمی
  • آگهی آخرین تغییرات آدرس
  • آگهی آخرین تغییرات اسامی اعضای هیئت مدیره
  • آگهی آخرین تغییرات موضوع فعالیت شرکت
  • داشتن تعهدنامه شخصیت حقوقی و تصویر پروانه و یا مجوز فعالیت

آموزش مراحل دریافت نماد اعتماد الکترونیکی

دریافت نماد اعتماد الکترونیکی و یا همان اینماد توسط سایت https://enamad.ir انجام می‌شود، از این رو وارد سایت مذکور شده و مراحلی که در ادامه آمده است را به ترتیب انجام دهید.

مرحله اول: دریافت نماد

از منوی سایت بر روی بخش کسب و کار کلیک کرده و پس از آن بر روی ثبت نام و ورود به پنل کاربری کلیک کنید. در این صفحه از بخش «آیا در سامانه حساب کاربری ندارید؟» بر روی «ایجاد حساب کاربردی» کلیک کنید و وارد صفحه بعدی شوید.

مرحله دوم: ثبت نام

در این مرحله و در بخش نوع شخصیت باید با توجه به نوع شخصیت خود اطلاعات متفاوتی را بارگذاری کنید. پس از وارد کردن تمامی اطلاعات دو تیک شرایط را زده و در پایان بر روی تایید کلیک کنید.

توجه داشته باشید که در این مرحله لازم است رمزی با امنیت بالا انتخاب کنید و پس از آن حتما شناسه کاربری و رمز خود را به خاطر بسپارید.

مرحله سوم: فعال‌سازی

پس از آن که بر روی گزینه تایید کلیک کرده، ایمیلی از طرف اینماد به جهت فعال‌سازی اکانت به شما داده می‌شود. پس به بخش دریافت پیام ایمیل خود بروید و بر روی لینک فعال‌سازی ارسال شده توسط اینماد کلیک کنید تا شناسه کاربری شما تایید شود. با انجام این کار نام کاربری و رمز ورود انتخاب شده توسط شما تایید می‌شود و به کمک این دو مورد می‌توانید وارد سامانه شوید. توجه به این نکته حائز اهمیت است که نام کاربری دائمی بوده و قابلیت تغییر آن را نخواهید داشت، پس در انتخاب آن دقت کافی داشته باشید.

مرحله چهارم: تکمیل اطلاعات

پس از وارد شدن به سایت صفحه‌ای که صفحه پروفایل شخصی شما محسوب می‌شود را مشاهده خواهید کرد. در سمت راست صفحه و در بخش پنل کاربری بخشی به نام تکمیل اطلاعات وجود دارد که در این جا باید بر روی گزینه «تکمیل فرم اطلاعات» کلیک کنید. با کلیک بر روی این گزینه به صفحه‌ای وارد می‌شوید که در آن از شما اطلاعات هویتی و اطلاعات محل سکونت را می‌خواهد. گفتنی است در این مرحله لازم است شماره تلفنی که به نام خودتان ثبت شده است را وارد کنید.

مرحله پنجم: ارسال تصویر مدارک

برای رفتن به بخش «بارگذاری مدارک» باید از همان بخش تکمیل فرم اطلاعات اقدام کنید. پس از کلیک بر روی این گزینه به صفحه دیگری هدایت می‌شوید که در این جا باید تصویر کارت ملی و تصویر صفحه اول شناسنامه، تصویر پرسنلی و تصویر کارت پایان خدمت را بارگذاری کنید. توجه به این نکته داشته باشید که حجم هر کدام از تصاویر باید زیر 1 مگابایت باشد و فرمت آن‌ها نیز JPG و PNG باشد.

مرحله ششم: ثبت شماره‌ها

بعد از گزینه بارگذاری مدارک، گزینه «احراز اطلاعات» وجود دارد که باید بر روی آن کلیک کرده و وارد صفحه احراز اطلاعات شوید. در این صفحه لازم است شماره موبایل و شماره تلفن ثابت خود را وارد کرده و آن‌ها را تایید نمایید. برای این کار ابتدا شماره موبایل خود را وارد کرده و پس از ارسال کد به شماره وارد شده حداکثر ده دقیقه منتظر بمانید، پس از آن از سامانه خارج شده و دوباره وارد شوید. پس از آن شماره تلفن ثابت خود را وارد کرده و تایید کنید. در این بخش توسط پیام و تماس می‌توانید دو شماره وارد شده خود را تایید کنید.

مرحله هفتم: نوع فعالیت

بر روی «افزودن کسب و کار» از منوی سمت راستی کلیک کرده و با وارد شدن به صفحه افزودن کسب و کار، اطلاعات خواسته شده در رابطه با کسب و کارتان را وارد نمایید. به طور مثال در صورتی که شخص حقیقی است در بخش نوع فعالیت نیاز است که گزینه «غیرصنفی» را علامت بزنید. همچنین خوب است بدانید که اگر کسب و کار شما دارای محل مشخصی نیست، می‌توانید از آدرس و شماره تلفن منزل خود استفاده کنید. در صورت استفاده از این موارد، نیاز است که فیلد سامانه اعتبار سنجی را بر روی سامانه شهروند تنظیم کرده و سپس در نقشه پایین صفحه، آدرس خود را انتخاب کرده و وارد نمایید. گفتنی است نقشه و محلی که در این بخش انتخاب می‌کنید برای کاربران قابل نمایش است پس در انتخاب آن دقت کافی داشته باشید.

پس از تکمیل تمامی اطالاعات گزینه «دریافت کد رهگیری آدرس پست» را انتخاب نمایید. پس از آن به سایت پست منتقل می‌شوید و باید هزینه پستی را برای ارسال محموله مورد نظر بپردازید. چند روز باید منتظر بمانید تا بسته پستی به آدرس وارد شده توسط شما ارسال شود. گفتنی است این بسته را تنها خودتان و یا یکی از اقوام درجه یکتان می‌تواند تحویل بگیرد. پس از دریافت بسته و با توجه به مواردی که در داخل آن قرار دارد، باید برای احراز هویت و محل مورد نظر خود اقدام کنید.

پس از انجام این مراحل از سایت پست دوباره به همان صفحه قبل برگردید، در انتهای صفحه یک نام کاربری به همراه یک رمز مشخص شده وجود دارد. شما باید با این نام و رمز اکانتی عادی در سایت خود بسازید تا کارشناسان اینماد بتوانند مراحل ثبت سفارش و خرید از سایت شما را تست کنند و مورد بررسی قرار دهند.

مرحله هشتم: احراز هویت

در سایت اینماد و در بخش داشبورد سایت، باید عملیات اخد «تاییدیه فنی» را انجام دهید. هدف از انجام این مرحله این است که شما ثابت کنید مدیر سایت هستید. برای این کار چهار روش وجود دارد که می‌توانید هر کدام از آن‌ها را برگزینید.

پس از احراز هویت در منو کسب و کار گزینه‌ای به نام «تکمیل فرم نظرسنجی» به شما نمایش داده می‌شود که باید این نظرسنجی را پر کنید. گفتنی است تکمیل این فرم تفاوتی در دریافت اینماد شما ندارد و از اطلاعات فرم‌های نظرسنجی تنها برای اهداف مجموعه مرکز توسعه تجارت استفاده می‌شود.

مرحله نهم: پر کردن چک لیست کسب و کار

به بخش کسب و کار رفته و زیرمنو «وضعیت چک لیست کسب و کار» را انتخاب کنید. در صفحه پیش روی شما لیستی از فعالیت‌ها و نکاتی که باید در سایت رعایت شده باشد به نمایش درمی‌آید. در صورتی که تمامی این موارد را به صورت کامل اجرا کرده‌اید، گزینه ارسال جهت بررسی توسط کارشناس را انتخاب کنید. گفتنی است در صورتی که یکی از این موارد در سایت رعایت نشده باشد، دریافت اینماد چند روزی تاخیر خواهد خورد.

مرحله دهم: دریافت پیام

پس از انجام مراحل بالا، دو تا سه روز باید صبر کنید تا کارشناسان جواب بررسی را برای شما ارسال کنند. این جواب در نوار بالایی داشبورد به نمایش در خواهد آمد. در صورتی که نقصی در پرونده وجود داشته باشد، گزینه اعلام نقص به شما نشان داده می‌شود. پس از برطرف کردن موارد مشخص شده، گزینه ارسال را بزنید تا پرونده دوباره به کارشناس ارجاع داده شود. در صورتی که درخواست توسط کارشناس تایید شده باشد باید از بخش مدیریت کسب و کار گزینه «تعهدنامه» را انتخاب کنید و پس از این که بخش مربوط به تعهدنامه را کامل کردید، با انتخاب گزینه «پرداخت» به درگاه بانکی وارد شده و هزینه 175 هزار تومنی دریافت اینماد را پرداخت کنید.

اینماد شما آماده شده است. خوب است بدانید که در ابتدا نماد اینماد شما به صورت موقتی خواهد بود که می‌توانید از بخش مدیریت کسب و کار وارد صفحه «لیست کسب و کارها» شده و نماد یک ستاره و یا نماد دو ستاره را با توجه به شرایطی که در ابتدای مقاله ذکر شد، انتخاب کنید.  

گرفتن نماد اعتماد به عهده طراح سایت است یا کارفرما؟

وابسته به آن که در قرارداد طراحی سایت در رابطه با نماد اعتماد صحبتی شده باشد یا نه، گرفتن نماد اعتماد وابسته به متن قرارداد است. اما اگر صحبتی در قرارداد طراحی سایت وردپرسی یا هر نوع سایت دیگری نشده باشد، فرآیند گرفتن اینماد باید توسط کارفرما تکمیل شود.  برای اطلاع از این موارد کافی است در کارگاه طراحی سایت با وردپرس در شهر مشهد شرکت میانبر شرکت کنید.

برای سفارش طراحی سایت در مشهد همین حالا با ما تماس بگیرید

09158989340

5/5 - (2 امتیاز)

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

فهرست مطالب