کسی که کار طراحی گرافیک را انجام میدهد گرافیک دیزاینر نامیده میشود. شرکت میانبر یکی از بهترین شرکتهای ارائه دهنده خدمات طراحی گرافیک است. گاهی افراد با سوالی طراح سایت کیست مواجه میشوند، در همین ابتدا بدانید که طراح سایت با گرافیک دیزاینر زمین تا آسمان کارشان متفاوت است. فرآیند طراحی سایت از بخشهای مختلفی تشکیل شده است که یکی از بخشهای لازم و ضروری آن بر عهده واحد گرافیک یا همان شخص گرافیک کار است. در این مقاله قصد داریم در رابطه با گرافیک کار و نقش گرافیک کار در طراحی وب سایت صحبت کنیم.
با قدم گذاشتن cms ها به دنیای طراحی سایت، ساخت سایت دیگر آن سختی گذشته را با خود به همراه نداشت. در حال حاضر با طراحی وب سایت وردپرسی به راحتی و در مدت زمان کوتاهی میتوانید وب سایت خود را پیاده سازی کنید. نقش گرافیک دیزاینر در طراحی سایتهای حال حاضر بسیار پر رنگتر از گذشته شده است. دلیل این موضوع را هم میتواند بالا رفتن سرعت اینترنت و پیدایش نسلهای جدید اینترنت در نظر گرفت.
مهارت گرافیک دیزاینر چیست؟
شخصی که در حوزه گرافیک کار میکند باید مهارت دیزاین داشته باشد. مهارت های یک گرافیست را میدانید؟ گرافیک زبان تصاویر است و یک گرافیست باید مهارت القای پیامی خاص با یک تصویر را داشته باشد. توجه داشته باشید که نباید وظیفه طراح گرافیک را با یک نقاش یکی بدانید! گاهی اوقات گرافیست طرح و ایده اولیه را اجرا میکند و مراحل پایانی را به فردی دیگری میسپارد. بنابراین گرافیک ترکیبی از طراحی ایده و یک ترکیببندی اصولی است. برای گرافیست شدن از کجا شروع کنیم و چه مهارتهایی باید داشته باشیم؟ این سوالی است که اغلب علاقهمندان به حوزه گرافیک میپرسند.
به عنوان یکی از بزرگترین مهارتهای گرافیک دیزاینر، باید به خلاقیت وی اشاره کرد. اگر میخواهید یک طراح گرافیست حرفهای باشید پیش از هر چیزی باید بتوانید خلاقیت خود را آزادانه به کار بگیرید و ایدههایتان را بر روی کاغذ پیاده سازی کنید. اگر میخواهید یک گرافیست حرفه ای شوید، مهارتهایی که در ادامه به آنها اشاره میکنیم جزو مهارتهای لازم و ضروری است.
آشنایی با نرم افزارهای فتوشاپ یا ایلیوستریتر
یکی از ضروریترین مهارتهایی که یک طراح گرافیست باید داشته باشد، تسلط کافی بر کار با نرم افزارهایی مانند فتوشاپ، ایندیزاین یا ایلیوستریتر است. اگر میپرسید چگونه گرافیک دیزاینر شویم اما هنوز کار با این نرم افزارها را آموزش ندیدهاید، بهتر است همین حالا شروع به یادگیری کنید. هرچه تسلط بیشتری بر روی کار با این نرم افزارها داشته باشید، طراحی برایتان سادهتر خواهد شد. میتوانید آموزش فتوشاپ از مبتدی تا حرفهای را در وب سایت سلام گرافیک مشاهده کنید.
توانایی تصویرگری و طراحی
چگونه گرافیک دیزاینر شویم؟ آیا توانایی طراحی دارید؟ ضروریترین مهارتی که یک گرافیست باید داشته باشد همین است. اگر توانایی طراحی را در خود میبینید، میتوانید با آموزش ادامه مسیر را طی کنید. اما اگر علاقهای به تصویرگری و طراحی نداشته باشید قطعا نمیتوانید به یک گرافیست حرفه ای تبدیل شوید.
با تئوری رنگها آشنا شوید
یکی دیگر از مهارتهای گرافیک دیزاینر، آشنایی با اصول و تئوری رنگها است. یک طراح گرافیست باید با ایدههای خود پیام و مفهوم خاصی را به مخاطب منتقل کند. رنگها تاثیر بسزایی در نحوه این انتقال و ارتباط با مخاطبان دارند. اگر به عنوان یک طراح گرافیست میخواهید ارتباط قویتری با مخاطب برقرار کنید، باید در انتخاب صحیح ترکیب رنگ توجه بیشتری داشته باشید.
تسلط بر تایپوگرافی
یکی دیگر از مهارتهای گرافیک دیزاینر تایپوگرافی است. تایپوگرافی هنر چیدمان حروف در کنار یک دیگر است. یک تایپوگرافی میتواند شامل حروف، خطوط، فاصله بین حروف و… باشد. یک گرافیست حرفهای سعی میکند با خلق یک تایپوگرافی، مفهومی را در عین زیبایی به مخاطب منتقل کند.
وظایف گرافیک دیزاینر چیست؟
قبل از پرداختن به وظایف گرافیک دیزاینر قصد داریم شما را کمی با مبحث دیزاین و کسی که این کار را انجام میدهد آشنا کنیم. دیزاین درواقع در زبان فارسی طراحی ترجمه شده و به کار میرود. در واقع دیزاین ساختار دادن یا سازمان دادن است و طراحی، آخرین مرحله شکل گرفتن دیزاین است که به جهت نشان دادن ایدههای مختلف بر روی کاغذ مورد استفاده قرار میگیرد.
اصلیترین سوالاتی که ممکن است در رابطه با دیزاین پیش آید این است که برای چه چیزی یا برای چه کسی مناسب است و وقتی به مرحله چطور انجام شدن آن میرسد وارد حوزه طراحی میشود.
طراحی گرافیک یا گرافیک دیزاین یکی از زیرشاخههای رشته هنرهای تجسمی محسوب میشود. ما در این مقاله قصد داریم به شما بگوییم که کار گرافیک دیزاینر چیست و چه وظایفی دارد. گرافیست وب کسی است که در زمینه گرافیک تحت وب در دنیای مجازی فعالیت میکند و کار آن بیشتر تولید تصاویر گرافیکی تحت وب است.
در واقع دیزاین در ایران به طور نامفهوم معنا شده است و در مواقعی که این کار انجام میشود، اصل کار دیزاین ناشناخته میماند. میتوان گفت به دلیل اینکه اطلاعات کافی در این حوزه وجود ندارد، کشور ما در زمینه طراحی گرافیک در برخی از کارها دارای خلأهایی است.
از پردرآمدترین مشاغل در شاخه گرافیک میتوان به مشاغلی چون طراح وب، طراح چندرسانهای، طراح گرافیک، بازاریابی اینترنتی، طراح رابط کاربری، طراح ارشد، کارگردان هنری و… اشاره کرد. با این حال طبیعتاً شغلهای زیادی برای یک گرافیک دیزاینر وجود دارد. اما اگر بخواهیم میانگین شغلهای پردرآمد را در نظر بگیریم، به طور قطع در حال حاضر این زمینههایی که به آنها اشاره کردیم بیشترین درآمد را خواهد داشت. یک گرافیک دیزاینر حرفهای باید بداند چگونه عوامل تصویری، مفهوم و پیام خاصی را در جهت هدف مشخص خلق و بیان کند و به گونهای آنها را سازماندهی کند. و پس از انجام این کار باید نقشه کار را طراحی کرده و در نهایت راهحلی تصویری را با کمک تصاویر، ایدهها، فرمها، نوشتهها و رنگها به جهت رساندن پیام ارائه کند. به غیر از این به موارد مهم دیگری مانند بررسی و تحلیل مخاطبان از لحاظ گروههای سنی و جنسیتی و… که نقش مهمی در طراحی یک اثر گرافیکی دارند میپردازد.
کار یک گرافیک دیزاینر این است که پیامها را از طریق دیجیتال، چاپ و سایر رسانهها، عناصر بصری مانند متن و تصویر را انتقال دهد. آنها به عنوان گرافیست شناخته میشوند و توانایی این را دارند که طرحهایی را برای روزنامهها، مجلات، بستهبندیها، وب سایتها، نمایشهای تبلیغاتی، بازیهای ویدئویی، مواد بازاریابی و بسیاری از موارد دیگر اجرا کنند.
مسئولیتهای گرافیک دیزاینر
کسی که قصد دارد کار گرافیک را انجام دهد باید توانایی انجام کارهایی را نیز داشته باشد که عبارتند از:
- مفاهیم طرح پیشنهادی را به مشتریان یا همکاران ارائه.
- سعی کند برای تعیین دامنه یک پروژه با مشتریان یا مدیر خلاق یک شرکت ملاقات داشته باشد.
- طرحهایی را برای پروژهها انتخاب کند که در آن از رنگ، تصاویر و فونتهای مختلف استفاده شود.
- میتواند برای ایجاد طرحها از ابزارها و نرمافزارهای دیجیتال مانند ویرایش عکس، تصویرگری و نرمافزار طرح استفاده کند.
- طراحان گرافیک جهت تکمیل نمودن پروژههای خود با تعدادی از مدیران همکاری میکنند و در چند مرحله سخت کار میکنند.
- باید تغییرات و بازخوردهای پیشنهاد شده توسط مشتری یا مدیران شرکت را اعمال نماید.
- فایلهای دیجیتال را برای تولید آماده کند.
- عناصر بصری مانند لوگو و تصاویر مختلف را ایجاد کند.
گرافیک دیزاینر در مشهد
اگر به دنبال یک طراح گرافیک در مشهد هستید ابتدا سابقه و مهارتهای وی را بررسی کنید. مهارتهای ذکر شده فوق جزو مهارتهای پایه و ضروری است که هر گرافیک دیزاینری باید داشته باشد. در میان این مهارتهای پایه، داشتن مهارتهایی چون طراحی UI/UX یا تسلط بر زبان برنامه نویسی اچ تی ام ال یک مزیت محسوب میشود. با چک کردن نمونه کارهای یک گرافیک دیزاینر در مشهد متوجه میشوید که فرد مورد نظر چه مهارتهایی دارد.
جایگاه گرافیک دیزاینر در تیم طراحی سایت
یکی از نقشهایی که باید در تیم طراحی وب سایت وجود داشته باشد، گرافیک کار است. فرد گرافیک کار همان طور که در بخش گذشته توضیح داده شد وظیه دارد که طرح اولیه وب سایت را بر اساس اصول گرافیکی آماده کند تا فرد طراح سایت به راحتی بتواند طراح را به کدهای اچ تی ام ال (HTML) و سی اس اس (CSS) تبدیل کند. برای تبدیل شدن به یک فتوشاپ کار و طراح گرافیک کافی است در کارگاه طراحی گرافیک در مشهد شرکت میانبر شرکت کنید.
رعایت کردن موارد مختلفی از قبیل اصول روانشناسی رنگها در طراحی ظاهر وب سایت میتواند تا اندازه زیادی میل و اقبال مخاطب را به سمت کسب و کار شما جذب کند. به همین دلیل پیشنهاد میشود حتما در رابطه با اصول روانشناسی رنگها در طراحی وب سایت مطالعه داشته باشید.
کارکرد یک طراح گرافیک در وب سایت به همین جا ختم نمیشود، طراح گرافیک در تیم طراحی سایت همچنین وظیفه دارد که تمام موارد گرافیکی مورد نیاز وب سایت در دست طراحی را تامین کند از لوگوی وب سایت گرفته تا تک تک المانهای بصری به کار رفته در وب سایت؛ داشتن مهارت بالا در طراحی و شناخت المانهای گرافیکی مناسب از لحاظ بصری باعث میشود تا طرح نهایی وب سایت کاربرپسند و مناسب باشد.
طراحی گرافیک سایت به صورت کلی وظیفه گرافیک کار است و این فرد با توجه به دانش و مهارت خود در زمینه طراحی و شناختی که از مخاطب دارد سعی میکند بهترین و عالیترین المانها و عناصر بصری را برای بهبود گرافیک سایت در وب سایت به کار ببرد.
نیاز به طراحی وب سایت در مشهد دارید؟
مشاوره رایگان طراحی وب سایت
همین حالا با ما تماس بگیرید. 09150952565