دیلیت اکانت آیگپ

دیلیت اکانت آی گپ مجموعه مراحلی است که با انجام قدم به قدم آن ها خواهید توانست اپلیکیشن آیگپ را از گوشی تلفن و کامپیوتر خود حدف کنید. روش حذف اکانت آی گپ بسیار ساده است که مجموعه ما طریقه حذف اکانت آی گپ را برای شما به زبان ساده بیان کرده است. البته توجه داشته باشید با خروج از آیگپ تمامی اطلاعات شما حذف خواهد شد.

مطلب پیشنهادی: روش دیلیت اکانت گپ

برای دیلیت اکانت آیگپ

ابتدا وارد قسمت نمایه شوید

عکس 1

به قسمت امنیت و حریک خصوصی بروید

عکس 2

در انتهای صفحه حذف اکانت حساب کاربری را بزنید

عکس 3

و در آخر کد ارسال شده را در قسمت کد تخریب وارد کنید

عکس 4

در قسمت بالا به سوال چگونه اکانت گپ را حذف کنیم کامل و قدم به قدم برای شما عزیزان پاسخ داده‌ایم. طریقه حذف اکانت آی گپ بسیار ساده است کافی است شما طبق مراحل گفته شده پیش بروید.

آموزش دیلیت اکانت آیگپ در نسخه قدیمی

در نسخه قدیمی روش دیلیت اکانت آیگپ به این ترتیب است:

  • ابتدا از قسمت پایین وارد تنظیمات آی گپ شوید

عکس 5

  • سپس در صفحه جدید وارد تنظیمات شوید

عکس 6

  • در صفحه جدید سه نقطه بالا سمت راست را لمس کنید

عکس 7

  • حذف حساب کاربری را لمس کنید

عکس 8

  • در قسمت بعدی شماره موبایل خود را وارد کرده

عکس 9

  • در آخر کد ارسال شده به شماره تماس خود را در قسمت مشخص وارد کنید و حساب کاربری آیگپ خود را حذف کنید.

عکس 10

حذف اکانت آی گپ از طریق سایت

اگر نیاز به آموزش دیلیت اکانت آی گپ از طریق سایت دارید طبق مراحل زیر عمل کنید.

  • کلمه سایت آی گپ را در مرورگر خود سرچ کنید، سپس وارد نسخه وب شوید

عکس 11

  • به قسمت تنظیمات بروید

عکس 12

  • بر روی سه نقطه که به منظور اطلاعات حساب کاربری است کلیک کنید

عکس 13

  • روی تنظیمات بیشتر کلیک کنید

عکس 14

  • گزینه حذف حساب کاربری را انتخاب کنید

عکس 15

  • به سوالاتی که از شما پرسیده شده است پاسخ دهید

عکس 16

  • کد ارسال شده را در قسمت موردنظر تایپ کنید

عکس 17

  • در آخر با کلیک بر روی دکمه تایید و حذف حساب کاربری، دلیت اکانت آیگپ را انجام دهید

عکس 18

تفاوت آموزش دیلیت اکانت آیگپ در اندروید و آیفون (ios)

احتمالا برایتان پیش آماده است که بخواهیددر آیفون نرم افزار iGap را دلیت اکانت کنید باید به خدمت شما برسانیم که هیچ فرقی، بین دیلیت اکانت آی‌گپ در اندروید و آیفون وجود ندارد و شما می‌توانید طبق مراحل گفته شده حساب کاربری آیگپ خود را حذف کنید.

آیا بعد از حذف اکانت iGap اطلاعات ذخیره شده بازیابی می‌شود؟

در پاسخ این سوال باید گفت خیر، زیرا بعد از حذف دیلیت اکانت ایگپ تمامی اطلاعات شما پاک می‌شود و قابل بازیابی نیست.

آیا بعد از دیلیت اکانت آیگپ می‌توانیم با همان شماره دوباره وارد شویم؟

بله شما می‌توانید دوباره با همان شماره در آی‌گپ حساب کاربری باز کنید البته باید توجه کنید که بیشتر از 5 بار دلیت اکانت نکرده باشید.

4.7/5 - (4 امتیاز)

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

فهرست مطالب