طراح سایت کیست و چه وظایفی دارد؟

اگر بخواهیم در یک جمله بگوییم طراح سایت کیست، عبارت طراح سایت کسی است که وب سایت را طراحی و پیاده سازی می‌کند مختصرترین توضیح خواهد بود؛ اما این توضیح دردی را از ما دوا نمی‌کند.

سازنده وب سایت در گذشته به شخصی گفته می‌شد که یک وب سایت را از مرحله صفر تا 100 به تنهایی به پایان می‌رساند؛ اما در حال حاضر طراح سایت یک شخص نیست و افراد مختلف در پیاده سازی وب سایت نقش دارند. طراح گرافیک، کد نویس بک‌اند، کدنویس فرانت‌اند و… در این مقاله از مجله سلام سایت قصد داریم به صورت دقیق به شغل طراحی سایت پردازیم و در رابطه با مزیت‌ها و ویژگی‌های این شغل صحبت کنیم. با شرکت دیجیتال مارکتینگ میانبر همراه باشید.

شغل طراحی سایت

شغل طراحی سایت یکی از شغل‌های دنیای دیجیتال است. طراح سایت وظایف و نقش‌های مختلفی می‌تواند در یک شرکت دیجیتال مارکتینگ داشته باشد. شغل طراحی سایت از آن دست شغل‌هایی است که نیاز به مهارت و تجربه بالایی در به دست آوردن طراحی سایت دارد. از خصوصیات بارز طراحان سایت می‌توان به درونگرا بودن، میل به کار زیاد با سیستم (همان طراحی سایت) هستند. شغل طراحی سایت به دو دسته شغل بک اند کار و فرانت اند کار تقسیم بندی می‌شود.

بک اند کار بیشتر از همه چیز با کدهایی سر و کا دارد که در حالت عادی فرد عادی آن‌ها را نمی‌بیند. بک اندکارن به برنامه نویسان نیز معروف هستند.

فرانت کاران بیشتر جلوه‌های بصری وب سایت و آنچه را که در وب سایت می‌بینید را طراحی می‌کنند.

حالا شما دوست دارید توی کدوم دسته از شغل طراحی سایت قرار بگیرین؟ برنامه نویس بک یا فرانت کار؟

مزیت‌های شغل طراحی سایت

شغل طراحی سایت از آن دسته کارهایی است که افراد زیادی می‌توانند به آن مشغول شوند. طراحان سایت سعی می‌کنند با طراحی وب سایت‌های خلاقانه کار عموم مردم را راحت‌تر کنند. سایت سازمان سنجش را تصور کنید، حالا زمانی را تصور کنید که برای گرفتن برگ ورود به جلسه کنکور باید ساعت‌های طولانی توی صف می‌ایستادیم (البته اگر سنتون بیشتر از 25 سال است)

  • درآمد بالای طراحی سایت
  • پرستیج کاری بالای طراح سایت
  • امکان کار به صورت فریلنسری
  • عدم نیاز به کار دولتی
  • شغل رو به پیشرفت
  • حل کردن مشکل عموم مردم
  • خلاقیت بالا در کار
  • منعطف بودن شرایط کار
  • و…

معایب شغل طراحی سایت

شغل ساخت وب سایت سخت است، خیلی هم سخت، نه بدلیل فرآیند پیاده سازی وب سایت، تنها به یک دلیل، که آن هم بزرگ‌ترین عیب تمامی افرادی است که در رشته کامپیوتر تحصیل کرده‌اند. یکی از سختی‌های شغل طراحی وب سایت نصب ویندوز از چپ و راست است. کافی است که بدانند دستی بر کامپیوتر داری، باید ویندوز، انواع نرم افزارها را برایش نصب و فعال کنید، تنها عیب شغل ساخت وب سایت را می‌توان مورد زیر در نظر گرفت.

  • نصب همه روزه ویندوز همسایه، عمو، عمه و… تنها به این دلیل که آن‌ها درکی از شغل شما ندارند!

طراح وب سایت باید چه توانایی‌هایی داشته باشد؟

توانایی‌های یک سازنده وب سایت مختلف است، وابسته به آن که این خالق سایت‌های مختلف قرار است در چه فیلدی از طراحی سایت کار کند توانایی‌ها و موارد مختلفی را باید داشته باشد.

  • توانایی کار تیمی
  • توانایی کار به صورت مداوم
  • توانایی ارتباط گیری با افراد دیگر به ویژه کارفرما
  • توانایی کار در مدت زمان کوتاه به ویژه برای رفع مشکلات وب سایت

وظایف طراحی سایت چیست؟

ویژگی‌های یک طراحی سایت

از لحاظ رفتاری می‌توان گفت که طراحان وب سایت افرادی ساکت و عموما افراد درون گرا هستند. طراحان وب سایت این توانایی را دارند که برای مدت زمان طولانی پای لپ تاپ یا سیستم خود بنشینند و به فرآیند طراحی سایت مشغول باشند.

مدارک لازم برای طراحی سایت

خوشبخاته برای برنامه نویس شدن و انجام پروژه‌های طراحی سایت به هیچ عنوان نیاز نیست که مدرک خاصی داشته باشیم، یکی از مهم‌ترین مواردی که می‌تواند فرد را یک طراح سایت کند، پشتکار، عملگرایی و علاقه زیاد با سرو کله زدن با کدها و تنظیمات مختلف است.

در حال حاضر رشته طراحی سایت در دانشگاه‌های مختلف کشور تدریس می‌شود اما برای استخدام شدن در یک شرکت طراحی سایت نیازی به تحصیل کردن در این رشته نیست و فرد خودش می‌تواند به صورت خودآموز و با کمک وب سایت‌هایی نظیر انجمن‌های نام برده شده در ادامه مهارت خود را در پیاده سازی وب سایت بالا ببرد.

  • stackoverflow
  • انجمن برنامه نویس
  • ویدیوهای آموزشی طراحی سایت در یوتیوب
  • ویدیوهای آموزشی ساخت سایت در آپارات
  • و…

روند یادگیری طراحی سایت

یادگیری طراحی سایت شاید در ابتدا کار مشکل و سختی به نظر برسد اما اگر عاشق ساخت وب سایت باشید می‌توانید در کمتر از 6 ماه روند طراحی سایت را یادبگیرید و سایت‌های زیبا و خلاقانه‌ای طراحی و پیاده سازی کنید. برای طراح سایت شدن دو راه پیش رو دارید، یادگیری طراحی سایت به صورت خودآموز یا حضور در بهترین شرکت ساخت سایت و یادگیری از تجربیات افراد حاضر در شرکت است.

یادگیری طراحی سایت با شرکت در رشته طراحی سایت

یک راه یادگیری طراحی سایت آن است که فرد در رشته دانشگاهی طراحی سایت شرکت کند. می‌دانیم که تنها شرکت کردن در رشته طراحی سایت در یک دانشگاه نمی‌تواند ما را تبدیل به برنامه نویس سایت کند؛ به همین منظور پیشنهاد می‌شود در کنار یادگیری مباحث تئوری ساخت سایت در دانشگاه نه در بهترین شرکت طراحی سایت در مشهد بلکه در یک شرکت طراحی سایت مشغول به کار شوید؛ حتی اگر شده به صورت رایگان چند مدتی را در این شرکت مشغول شوید تا بتوانی موارد و اصول را به راحتی یاد بگیرید.

در رشته دانشگاهی ساخت سایت که جزو رشته‌های شاخه کاردانش است فرد با موارد و مباحث اولیه ساخت سایت، تکنولوژی‌های مورد استفاده و… آشنا می‌شود، به دلیل آن که استادان دانشگاه خود برنامه نویس نیستند عموما! توانایی پرورش یک برنامه نویس سایت را به هیچ عنوان ندارند. از نظر من رفتن به دانشگاه و تحصیل در هر رشته‌ای اگر دید بلند مدت نداشته باشید هیچ سودی نخواهد داشت بلکه به ضرر شما نیز خواهد بود.

یادگیری طراحی سایت به صورت خود آموز

روش دیگری که نسبت به تحصیل در دانشگاه و خواندن دروس تئوری روش بهتری برای یادگیری طراحی است، شروع یادگیری به صورت خودآموز است. وب سایت‌ها و فایل‌های آموزشی مختلفی وجود دارد که به واسطه آن می‌توانید در مدت زمان کوتاهی روند یادگیری و انجام پروژه طراحی سایت را سرعت ببخشید.

تداوم داشتن و همچنین پشتکار در مدت زمانی که به صورت خودآموز اقدام به یادگیری مهارت ساخت سایت می‌کنید می‌تواند آینده شغلی شما را تا اندازه زیادی تعیین کند.

آموزش طراحی سایت به صورت حرفه‌ای با شرکت در کلاس‌های آموزش طراحی سایت

یادگیری طراحی و دیزاین سایت در کلاس‌هایی آزاد برنامه نویسی که توسط اساتید برنامه نویسی برگذار می‌شود از جمله روش‌های سریع انتقال تجربه ساخت سایت به شرکت کنندگان در این گونه کلاس‌ها است. به دلیل آن که استاد کلاس طراحی سایت عموما فردی است که خود چندین سال برنامه نویسی تحت وب انجام داده است به راحتی می‌تواند شما را در مسیر یادگیری این شغل تا اندازه زیادی راهنمایی کند.

محل کار طراحی سایت کجاست

وابسته به آن که روحیات برنامه نویس یا همان شخص طراح سایت به چه صورت باشد، فرد می‌تواند مهارت خود را به دو صورت در محل‌های مختلف به اجرا بگذارد. در حالت کلی و بر اساس روحیات و اخلاقیات روانشناسی، برنامه نویسان سایت را می‌توان به دو دسته برنامه نویسان درون گرا و برنامه نویسان برون گرا تقسیم بندی کرد. طراح سایت برون گرا دوست دارد در شرکت مشغول به کار شود ولی در مقابل طراح سایت درون گرا دوست دارد در منزل کار طراحی سایت را پیگیری کند.

فریلنسر طراحی سایت کنید و در منزل بمانید

شاید در حال حاضر همه به دلیل وجود ویروس کرونا مجبور باشیم در خانه کار کنیم اما هستند برنامه نویسانی که تنهایی کار کردن و یا همان در منزل کار کردن را به حضو در شرکت ترجیح می‌دهند. کار طراحی سایت در منزل بیشتر مناسب افرادی است که روحیات درون گرا دارند و توانایی این را دارند که برای مدت زمان طولانی بدون آن که با شخصی صحبت کنند به کار خود مشغول باشند و از این نوع کار کردن انرژی بگیرند. در مقابل افراد درونگرا طراح سایت افراد برون گرا طراحی سایت را داریم.

طراح سایت برون گرا باشید و در شرکت کار کنید!

این دسته از افراد همان طور که در روانشناسی آمده است انرژی و قدرت خود را از افراد و محیط پیرامون خود کسب می‌کنند. کار کردن برای طراحان سایت برون گرا در خانه مانند سمی است که به هیچ عنوان نمی‌توانید به این افراد بخورانید. شما در کدام دسته از طراحان سایت قرار می‌گیرید؟ طراح سایت برون گرا یا طراح سایت درون گرا؟

آینده شغلی طراحی صفحات وب

درآمد طراح سایت چقدر است؟

درآمد طراحان سایت از ماهی 2.000.000 تومان در ماه شروع می‌شود و تا ماهی 15.000.000 در ماه می‌توانند درآمد داشته باشند. موارد و پارامترهای مختلفی در فرآیند طراحی سایت وجود دارد که باعث جا به جا شدن درآمد طراح سایت می‌شود از جمله این موارد می‌توان به زبانی که طراح سایت با آن کد نویسی می‌کند اشاره کرد.

انواع طراح سایت

وابسته به آن که فرد طراحی سایت روند کاری را به چه صورتی و در چه محلی انجام می‌دهد با دو دسته طراح سایت فریلنسر و طراح سایت قراردادی رو به رو هستیم. در ادامه بیشتر در رابطه با طراح سایت کارمندی و طراح سایت فریلنسری اطلاعاتی را عنوان خواهیم کرد.

طراح سایت فریلنسر کیست؟

طراحی سایت کارمند (طراحی سایت شرکتی) کیست؟

برای طراحی سایت باید از کجا شروع کنم

تفاوت طراح گرافیک و طراح سایت در چیست؟

با این که این دو جایگاه شغلی کاملا متفاوت است اما گاهی اوقات افراد این دو نوع شغلی را با یکدیگر اشتباه می‌گیرند. شاید برخی افراد گرافیک دیزاینر را با طراح سایت اشتباه بگیرند.

گرافیک دیزاینر کسی است که کار طراحی گرافیک را بر عهده دارد، حال این طرح گرافیکی می‌تواند طرح گرافیکی یک وب سایت باشد یا می‌تواند یک لوگو یا پوستر باشد؛ در مقابل سوال طراحی سایت کیست بیان می‌شود که همان طور که در مقاله خواندیم طراح سایت شخصی است که پیاده سازی سایت را به وسیله ابزارهای معرفی شده انجام می‌دهد. برای درک تفاوت این دو پیشنهاد می‌کنیم مقاله گرافیک دیزاینر کیست را مطالعه کنید.آیا طراح سایت باید از بهینه سازی (seo) چیزی بداند؟

بله، به دلیل آن که بیش از 90 درصد خرید‌ها و رفع نیازهای کاربران به وسیله جستجو انجام می‌شود و کسب جایگاه در صفحه اول گوگل می‌تواند برای شما کسب درآمد زیادی داشته باشد آشنا بودن طراح سایت با موارد سئو و داشتن دید ساختارمند در زمان پیاده سازی ساختار طراحی سایت می‌تواند در پیاده سازی یک سایت سئو محور کمک کننده باشد.همه می‌توانند طراح سایت شوند؟

وابسته به آن که میل و علاقه به طراحی سایت و سر و کله زدن با کدها به چه میزان است، می‌توان فهمید که یک فرد طراح سایت می‌شود یا نه! با این وجود در حال حاضر با روی کار آمدن سیستم مدیریت محتواها و به ویژه سیستم مدیریت محتوای وردپرس در حال حاضر بدون کدنویسی و با  طراحی سایت با وردپرس می‌توان وب سایت خود را پیاده سازی کرد.

نیاز به طراحی سایت در شهر مشهد دارید؟

با شماره 09158989340 تماس حاصل کنید.

آسان‌ترین روش آموزش ساخت سایت چیست؟

استفاده از سیستم‌های مدیریت محتوا مانند وردپرس، جوملا و… . به دلیل آن که این سیستم‌های مدیریت محتوا امکانات مختلفی در همان ابتدا در اختیار ما قرار می‌دهند، روند ساخت سایت توسط طراح سایت به آسان‌ترین شیوه ممکن انجام می‌شود.

میزان درآمد طراح سایت چقدر است؟

میزان درآمد طراح سایت به تعرفه طراحی سایت و همچین آن که در یک شرکت طراحی سایت کار می‌کند یا به صورت فریلنسر اقدام به طراحی سایت می‌کند بستگی دارد.

5/5 - (1 امتیاز)

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

فهرست مطالب