طراحی بسته بندی قابلمه
طراحی بسته بندی قابلمه و ماهیتابه اقدامی است که در جهت محافظت از این وسیله آشپزخانه، جابهجایی سادهتر، ارائه اطلاعات محصول به مشتری و در نهایت افزایش فروش آن صورت میگیرد. طراحی بسته بندی برای لوازم خانه و آشپزخانه یک امر ضروری است چراکه اغلب این وسایل جزو وسایل شکستنی و آسیب پذیر محسوب میشوند که با یک بسته بندی مقاوم و کاربردی میتوان از آنها محافظت کرد. طراحی بسته بندی قابلمه معمولا به شکل طراحی جعبه قابلمه و کارتن قابلمه صورت میگیرد.
انواع بسته بندی قابلمه
- بستهبندی کارتنی
- بستهبندی مقوایی
نکات کلیدی در طراحی بسته بندی قابلمه
معمولا جعبهها از جنس مقوا و کارتنهای سه لایه و باکیفیت ساخته میشوند و قابلمهها درون آنها قرار میگیرند. نوع دیگر بستهبندی قابلمه تنها کاور مقوایی با طراحی توضیحات محصول است که بر روی قابلمه و دسته آن قرار میگیرد. با اینکه در طراحی هر دو نوع بستهبندی به جزئیات محصول توجه میشود اما جعبهها از کالا محافظت بیشتری انجام میدهند. در ادامه به نکات مهم در طراحی بستهبندی قابلمه اشاره شده است.
- مقاومت در برابر ضربه و خراش
- مقاومت در برابر نور و رطوبت
- توجه به سایز جعبه و قابلمه
- در نظر گرفتن کاور مناسب برای حفاظت بیشتر
- طراحی ظاهری شیک و زیبا برای معرفی محصول
- معرفی اندازه، گنجایش، سایز و رنگ محصول
- اشاره به ویژگیهای کلیدی محصول همچون استفاده از یک مواد خواص در ترکیبات ساخت کالا
- معرفی برند و شرکت سازنده
- درج برچسبهای مورد نیاز بر روی جعبه