بیسکوییت‌های موجود در بازار انواع بسیار متفاوتی دارند. مسئله‌ای که اغلب موجب تمایز میان محصولات مشابه بازار می‌شود، نحوه بسته بندی آن‌هاست. بسته بندی بیسکوییت در قالب ساخت جعبه بیسکویت یا کارتن بیسکویت صورت می‌گیرد. استفاده از ایده‌های خلاقانه در پکیجینگ دیزاین مواد غذایی اولین اصلی است که باید رعایت شود.

انواع بسته‌بندی بیسکویت

امروزه از شیوه‌های جدید برای پکیجینگ محصولات غذایی و خوراکی‌هایی مانند بیسکویت استفاده می‌شود. هنگام انتخاب بهترین نوع بیسکویت، برخی از خریداران به نوع بسته‌بندی و پکیجینگ توجه می‌کنند. به منظور ساخت هر یک از بسته‌های بیسکویت از طرح‌های متنوع و متریال مختلف استفاده می‌شود. انواع پکیجینگ بیسکویت عبارتست از:

  1. پکیجینگ جعبه­ای
  2. پکیجینگ کشویی
  3. پکیجینگ پلاستیکی
  4. پکیجینگ ظرف­دار
  5. پکیجینگ کشویی
  6. جعبه شیشه ای
  7. پکیجینگ در کارتون­های فانتزی و شکیل

قیمت طراحی بسته بندی بیسکویت

بهای دیزاین پکیجینگ های اقتصادی شرکت میانبر ایده آل هستند و در مورد بیسکویت این مقدار از هشت میلیون و پانصد هزار تومان تا نه میلیون و سیصد هزار تومان است. برای کسب اطلاع از قیمت های دقیق می‌بایست با ما در تماس باشید تا در جریان مشاوره بر اساس تعداد و اندازه های بیسکویت، جنس سازنده بسته بندی، وزن جعبه بیسکویت و مشخصات طرح دیزاین، نرخ نهایی پکیجینگ به شما اعلام شود.

قوانین بسته‌بندی بیسکویت

طراحی بهترین نوع پکیجینگ بیسکویت می‌تواند باعث فروش بیشتر محصول شود. هنگام پکیجینگ بیسکویت، قوانین زیر در نظر گرفته می‌شود:

  • اسم برند تولید‌کننده، تاریخ تولید و انقضاء باید به صورت دقیق روی بسته درج شود.
  • علامت استاندارد محصول باید روی بسته درج شده باشد.
  • بیسکویت دارای ارزش غذایی است و میزان ارزش غذایی محصول نیز باید روی بسته درج شود.
  • بیسکویت باید به شکلی بسته‌بندی شود که هوا به داخل آن نفوذ نکند.
  • قیمت بیسکویت باید روی پکیجینگ نوشته شده باشد.
  • تمام اطلاعات مورد نیاز مصرف‌کننده مانند تعداد بیسکویت موجود در جعبه باید روی بسته چاپ شده باشد.
  • پکیجینگ باید به صورتی باشد که بیسکویت‌های موجود در جعبه در معرض نور و رطوبت قرار نگیرند.
  • نشان سیب سلامت باید روی بسته بیسکویت درج شده باشد.
5/5 - (3 امتیاز)

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *