طراحی بسته بندی گردو یعنی طراحی ساخت ظرف یا پاکت خلاقانه‌ای که می‌توان گردو را در قالب آن بسته روانه بازار کرد. ساخت بسته برای آجیل و خشکبار یکی از مهم‌ترین مراحل تولید این محصولات به شمار می‌رود. حتی اگر محصول شما بالاترین میزان کیفیت را داشته باشد اما نتوانید به شکل درستی آن را به بازار معرفی کنید، طیف زیادی از مشتریان آن محصول را از دست خواهید داد. گردو تویسرکان یکی از معروف‌ترین انواع گردو در ایران است برای بسته بندی گردو با پوست ایده‌های زیادی وجود دارد که می‌توانید با کمک آن‌ها فروشتان را چندین برابر کنید. طراحی بسته بندی بادام و گردو اگر اصولی صورت گرفته باشد، می‌تواند به نقطه تمایز محصول شما با محصولات مشابه موجود در بازار تبدیل شود.

انواع طراحی بسته بندی گردو

قوانین طراحی بسته بندی گردو

طراحی بسته‌بندی گردو باید متناسب با اندازه و شکل آن انجام شود. یعنی به اندازه کافی بزرگ باشد تا تعداد مورد نیازِ گردو در آن جای گرفته و از طرفی، به اندازه‌ای هم کوچک باشد که در فرایند حمل و نقل آن مشکل و یا چالشی ایجاد نشود. ذکر اطلاعات مربوط به محصول مانند نام، نوع، تاریخ تولید، محتویات و دستورات استفاده از آن نیز بسیار مهم است. علاوه بر آن، بسته‌بندی گردو باید استحکام کافی را داشته باشد تا در فرایند حمل و نقل و یا انبارداری، آسیبی به گردو وارد نشده و از آن در برابر هرگونه ضربه یا فشار نیز محافظت شود. پکیجینگ گردو باید به گونه‌ای انجام گیرد که تازگی و کیفیت آن را حفظ کند. این مورد شامل محافظت از گردو در برابر تابش شدید نور و یا آلودگی‌های مختلف می‌شود. بسته‌بندی این محصول باید با استانداردهای بهداشتی نیز سازگاری داشته و به واسطه ظاهر جذاب خود، به خوبی توجه مشتریان را جلب نماید. بنابراین بهتر است از طرح‌های گرافیکی، رنگ‌های جذاب و عناصری استفاده شود که با محصول و برند مورد نظر همخوانی کافی داشته باشند. علاوه بر آن، به کارگیریِ مواد با کیفیت و مقاوم برای ساخت بسته‌بندی گردو نیز بسیار مهم است.

5/5 - (1 امتیاز)