یکی از مهمترین مواردی که عموما در پروژههای سئو به آن توجه کافی نمیشود سئو تکنیکال است. منظور از سئو فنی مجموعه روشهایی است که با استفاده از آنها باعث بهبود روند کروال کردن وب سایت میشود. کارشناس سئو باید توانایی درک موضوعات فنی وب سایت را داشته باشد تا با ارائه این موارد به طراح سایت بتوانید باگهای موجود در وب سایت را رفع کنید. تمام فعالیتهایی که در درون وب سایت که جزو دسته بندی طراحی سایت و کارهای فنی به حساب میآید را میتوان سئو تکنیکال در نظر گرفت. وب سایتهای گوناگونی در حال حاضر وجود دارد که باگهای سئویی تکنیکال را به شما گوشزد میکنند. در بخش ابزارهای سئو میتوانید با این ابزارها آشنا شوید. سئو تکنیکال خود از بخشهای مختلفی تشکیل شده است. افزایش سرعت لود وب سایت، رفع خطاهایی ساختاری وب سایت، جایگذاری مناسب المانها در وب سایت، طراحی مطابق بر اساس روشی که کراولرهای گوگل بتوانند به راحتی صفحات وب سایت را مشاهده کنند و… .
وجود مشکل در بخش تکنیکالی سئو میتواند به راحتی باعث از بین رفتن هزینههای خارجی وب سایت شما شود. مشخصا هرگونه ایجاد مشکل در بخش فنی وب سایت سرمایهای که چه درون سایت و چه بیرون سایت هزینه کردهاید را به هدر خواهد داد. متخصصان سئو در اولین قدم یک وب سایت باید به خوبی و به صورت مناسب از هدر رفت این موضوع جلوگیری کنند. واحد سئو وب سایت دیجیتال مارکتینگ میانبر با در نظر گرفتن تمام موارد به ویژه سئو تکنیکالی وب سایت به صورت تخصصی وب سایت شما را در مدت زمان تعیین شده در نتایج صفحه اول گوگل بالا خواهد آورد.

سئو تکنیکال چیست؟
سئو تکنیکال به بهینه سازی وبسایت برای ایندکس و خزش راحت تر موتور های جستو جو گر گفته میشود که تمرکز بسیار زیادی بر روی ساختار سایت دارد و بر روی بهینه سازی کدها، ساخت نقشه ی سایت و مواردی ازین قبیل کار میشود. جالب است بدانید که بر خلاف سئو اف پیچ، که بیشتر بر روی موارد خارج از سایت مانند لینک دهی و رپورتاژ تمرکز دارد، سئو تکنیکال که زیر مجموعه سئو آن پیج نیز هست، بیشتر بر روی ساختار سایت و بهینه سازی آن کار میکند مانند بهینه سازی و یا ایجاد سایت مپ، ایجاد برید کرامپ (bread crump) و … که در ادامه توضیحات بیشتری راجب آن میدهیم.
سئو تکنیکال چه میکند؟
همانطور که متوجه شدید سئو تکنیکال یکی از مهمترین موارد در بهینه سازی سایت شما و در نتیجه گرفتن رتبه میشود. ممکن است برای شما سوال شود که در سئو تکنیکال چه کار هایی انجام میگیرد؟ و یا تفاوت سئو تکنیکال با آف پیج چیست؟
چک لیست سئو تکنیکال
بهینه سازی فایل روبوت (robots.txt): به طور خلاصه این مورد یک فایل متنی است که شامل تمام دستورالعمل های مورد نیاز سایت و خزشگر ها برای ایندکس کردن صفحات است.
استفاده از برد کرامپ (bread crump) : این یک تکنیک بسیار پرکاربرد برای سایت است که در آن نقشه و یا مراحل رسیدن کاربرد به یک صفحه را نشان میدهد.
ایجاد نقشه سایت (site map): این مورد یک فایل شامل کد های XML میباشد که حاوی تمامی لینک های سایت شماست و آنهارا به گوگل معرفی میکند.
افزایش سرعت سایت: در واقع سرعت سایت یکی از مهمترین ملاک ها در رتبه بندی و رنکینگ وبسایت ها است و گوگل توجه بسیار زیادی به آن دارد. این بخش ارتباط بسیار زیادی به زیرساخت ها (structure) دارد.
رعایت کردن اصول سئو تکنیکال در هر پروژهای به شما این کمک را خواهد کرد که با کاهش هزینههای لینک سازی وب سایت خود را در مدت زمان کوتاهتری در میان نتایج صفحه اول گوگل مشاهده کنید. به نوعی میتوان گفت که با رعایت کردن سئو فنی شما به راحتی میتوانید کاهش هزینه مناسبی را در پروژه سئو خود داشته باشید. مشاوره سئو اگر به درستی بخواهد پیش برود نیاز است که در همان قدم اول ساختار و ب سایت را بر اساس اصول سئو تکنیکال مورد بررسی قرار دهد. اگر نیاز به خدمات سئو به ویژه سئو فنی دارید میتوانید با شماره 09158989340 تماس حاصل کنید همکاران ما در استودیو دیجیتال مارکتینگ میانبر آماده ارائه خدمات به شمایند.
بله، اگر وب سایتی ساختار سئو فنی مناسبی نداشته باشد به جرات میتوان گفت که گوگل این وب سایت را زیاد جدی نخواهد گرفت.
مشخصا بله، با رفع خطاها و مشکلات فنی وب سایت کمکی بزرگ به وب سایت خود در جهت دیده شدن بیشتر در نتایج و به تبع آن افزایش جایگاه خواهید داشت.
با اینکه حجم مقاله خیلی زیاد نبود ولی با این وجود تمامی سرفصل ها پوشش داده شده بود. اینکه من میتونم از همین صفحه به چند تا مطلب دیگه ام با یک کلیک ساده روی یک متن دست پیدا کنم بنظرم ارزش صفحه رو دوچندان کرده بود. در کل عالی بود مرسی👌👌
من خودم در زمینه سئو تکنیکال مشغول به کار هستم و بهتون اطمینان میدم، به دلیل بودن این حوزه توی ایران، خیلی کم پیش میاد وبسایت ها و حتی وبسایت های معروف از لحاظ ساختاری سئو شده باشند. بنابراین اگر سایت به معتبری اینجا این امکانات رو ارائه میدن، باید بدونین که خیلی با ارزش هست.
متاسفانه پوزیشن شغلی با عنوان سئوکار فنی یا سئوکار تکنیکال وجود نداره در ایران، امیدواریم با فراهم شدن موارد این پوزیشن شغلی رو هم شاهد باشیم با هم.
مقاله کامل و جامعی بود ؛ در یک کلام میشه گفت که هر چقدر هم سئوی داخلی و خارجی سایت شما به خوبی انجام شده باشه؛ تا زمانی که وبسایتتو به لحاظ فنی و تکنیکال سئو نشه؛ باید گفت که تقریبا تمام رشته های شما پنبه خواهد شد.
دقیقا سئو تکنیکال جزو دسته مواردی است که اگر به آن توجه کافی نشود میتونه هزینههای سئو خارجی رو به میزان قابل توجهای افزایش بده.